fredag 4. juli 2008

Jommen sa jeg smoer.....

Naa sitter viu aa soper her i Venlo. En by gasnke godt soer i Nederland. Det er en FACT at vi ventet med aa krysse grensen inn i dette hasj-elskende landet til vi hadde kommet et godt stykke soer i GERMANY. Detta har vi tjent paa, saa mye at vi faktisk klarer Belgia i dag!!!! SWEET.

Natten i natt var meget digg. Etter en lang dag med bysykling(siste stykket i germany var en diger feit by) og masse regn trengte vi aa slenge oss ned i en ordentlig seng. Vi tok derfor likegodt turen innom Campanile Hotel Venlo. Der fikk vi rom med et DIGERT bad, og tv. Kveldsmat fikk vi i hotellets restaurant, noe som smakte aldeles konge. Sitat baard: "Jeg har serioest aldri smakt saa moert kjott!"

Etter dette sov vi....

Sto opp kl. 8 i dag morges. Frokost-buffeten ventet. Som vanlig tenkte vi at vi maatte utnytte dette noe HEFTIG! Derfor var det om aa gjore aa slenge innpaa saa mange croissanter og alskens brodbakst som mulig. Da det var tomt for egg og bacon(noe som gikk sabla fort) spurte vi aerbodigst om kelneren kunne fylle paa. Hun svarte med et hoyt sukk: "Öhhhhhhh", saa pa klokka og saa stygt nedi gulvet foer hun fant frem kjelen for aa lage litt mer til oss gutta. Bordet saa nesten ut som Berlin gjorde etter 2. verdenskrig da vi var ferdige. Vi gikk med god samvittighet(etter aa ha utnyttet vaert lille ore av frokostpengene) til rommet hvor vi pakket aa gjorde oss klare til aa baile.

Vi droya heftig og kom ikke av gaarde foer 12. Naa fortsetter vi aa droye'n paa en internetcafe i byen. Byen Hasselt i Belgia ligger fremfor oss, og det er en fact at vi skal spise Lapin i kveld(kanin kokt i oel).

By the way saa punga Lars i gaar, midt i verste byen i holjende regn. Dekkskiftinga gikk paa rekordtid, pit-stopene i bilsporten ble herja med.

SNakkes..............(naa er det kun 39 mil til Paris i luftlinje herfra! Da blir det baguett og vin, alkoholfri vel og merke, i eiffeltaarnet)!!!>>! > !@
} g[pxzfgh[
OIAET{a uredtHYB [UJ\



Lars har punga... Halfdan henter strips fra en lyktestolpe




Gutta krysser grensa til NEDERLAND!!!!!!

3 kommentarer:

thomas sa...

Nederland alerede, så utrolig bra, dette her klarer dere.
Hilsen sykkelrepratøren deres

Andreas sa...

Mektig å komme dere til Nederland. Konge!

MEB sa...

Hei igjen, Antar at dere skriver fra Paris neste gang. Venter spennt på siste nytt. Vi sykler til Byrum ofte for å se om det er mer på bloggen. Her regner det, torden og lyn, men er fortsatt badetemperatur i vannet.

Kanskje dere treffer Touren sør i Frankrike?