onsdag 23. juli 2008

2fast2furious

Gutta vaaknet av Baards mobil-alarm(intromelodien til Bonanza, skikkelig praeriestuff). Det var ikke vanskelig aa merke at vi hadde faatt 28x for lite sovn, men temperaturen var herlig saa vi var glade for aa faa utnytta detta!! SDNÑafjkn

Litt baguett gjorde godt i magen som vanlig foer vi hoppet paa syklene. Etter 10 meter med sykling oppdaget vi det vanlige.....EN PUNKTERING!!!!!!!! Skjer med det. Denne gangen var det Baard sin sykkel som var offeret......det var punkteruing nr. 13.

Lappinga gikk fort og mens vi ventet saa vi paa at en sauebonde sendte en haer av sauer over veien like ved. DET VAR SNAKK OM SYKT MANGE, men bonden skilla´n og klarte aa holde flokken samlet. NICE WORK DUDE!

Vi fortsatte endelig, og da var kl ca; 7:20. Mye tid var blitt wasta, men det funket. Med freidig mot forsokte vi aa naerme oss Guadelajara steg for steg. Milene rant forbi, en mil gikk paa under en halv time, 2 gikk paa under en. 4 mil var unnagjort paa 1 time og 3 kvarter, og med full oppakking snakker vi at dette er kvalitetssykling, GUTTA VAR I FORM ASS!

Vi byttet litt paa aa dra, og det hele foltes ganske lax der vi laa og suste bortover..... Men like foer den 5. mila skulle det hele bli snudd paa hodet......................

Ingen kommentarer: