torsdag 3. juli 2008

knekte eiker....++

Jaja, da har vi kommet et stykke videre.....

Vi kjörte paa ut av Bremen den 30. juni, mot nye eventyr. Vi fant et vakkert lite skogholt aa slenge opp teltet i et stykke utfor byen, nice. Vi hadde handlet inn TACO paa en LIDL butikk og Baard fikk vise kokke-skillsa sine over stormkjökkenet. Vi hadde kjöpt inn evig mye kjöttdeig, noe som resulterte i at tortillaene ble heftig overfylt, og sausen RANT UTOVER ALT!

Etter middag, satt vi aa laxa i vaar lille camp, vi snakket om diverse skrekkfilmer og alle ble livredde. Til tross for dette sov alle godt.

Vi vaaknet opp rundt 8 om morgenen, men vi var GRISELATE, saa vi kom ikke av gaarde för etter 10. Da vi hadde sykla noen hundre meter smalt det i Baards dekk, det viste seg aa väre en eike som hadde knekt !!!!!!IGJEN!!!!. Halfdan skrudde litt her og der, og fikk sykkelen i midlertidig kjörbar stand. Syklingen fortsatte og etter noen mil smalt det igjen !!!!!!!! Eike nr. 2 for dagen hadde röket. Vi tok dette som et hint paa at naa var det lunsjtid.

Etter aa ha trökka noen munnfuller bröd oppi trynet fant vi ut at Lars hadde ikke en, men 3 brekte eiker.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eiker som knekker er faktisk et veldig sjeldent problem paa en sykkel, saa hvorfor vi greide aa knekke 6 stk. i löpet av noen dager var for oss et mysterium. Men, men, THATS LIFE brothas.

Vi fortsatte med to ekstremt vinglete hjul, og kom til vaar overraskelse veldig langt(11mil). Mot slutten av etappen kom vi forbi et sykkelverksted. Vi stakk innom med vaare 6 knekte eiker, og de ansatte der KLIKKA I VINKEL med aa fikse utstyret....Shizzle.














En vill sykkelreperatör

Det er det raskeste og fresheste sykkelverkstedet vi gutta har värt paa(selvom de seff ikke kan maale seg med Andersen, vaar main sponsor). Disse mekkerne fant ut at Baard sin felg hadde sprekt opp, og den maatte dermed skiftes ut. Dette ble gjort i löpet av minutter, og kosta 75 euro. Etter saa mye tröbbel var baard seff villig til aa slenge de gryna paa bordet.

By the way har vi naa fatt GPS-en i gang. DEt Er DIGG! Vi vet alltid hvor vi skal. Her om dagen kom det til og med en skokk med tyskere bort til oss og spurte om retningen til en eller annen by. Vi viste dem, takket väre vaar GPS. HVor Fett er det ikke aa vise folk rundt i sitt eget land, NAAR Man själ er fremmed!? Tyskerne ble eid.

Kveldsmaten vaar ble pizza i byen med det velpassende navnet "Rulle". Vi maatte tross alt feire at syklene var i orden. Campen for kvelden ble i en skog like utfor.

DAgen begynte rundt 8 som vanlig. Baard pälma litt havregröt paa ilden, mens vi andre pakket. Ruten for denne dagen, som by da way var den 7. sykkeldagen paa turen, gikk til byen Wessel, ca. 15mil sörvest for vaar davärende posisjon. Veiene var flate som bare rakkern og d var null problem aa holde snittfarta over 20 km/t. MEN ROTTE DET BLEI VARMT ETTERHVERT! 30°C++++! Seff endte vi opp i baris alle sammen, og solkremen(faktor 50) ble godt brukt, särlig av Halfdan som har noen heftig brente laar.

Vi fortsatte paa veien og saa massevis av overkjörte dyr, maisaakre og sinte bilister(noen viste til og med fingeren til oss). Litt utpaa ettermiddagen kom vi til artige byen Münster, og der tok vi litt lunsj i en park. D var nice. Men vi glemte tida helt, idet vi diskuterte standardemnet karakterer, og kom a#veldig seint av gaarde.

Et godt stykke utpaa ettermiddagen klinte vi til med lunsj nr.2. Dette var i en annen park i en annen by. Borpaa en plen like ved der vi satt, lekte noen unger en MERKELIG tysk lek. Vi fattet snart interesse for denne leken, som gikk utpaa aa kaste en ball paa flasker saa vannet i dem rant ut, og ble limt fast som tilskuere. Vi klarte etterhvert ikke aa styre vaar begeistring. Da en liten jente som vi heiet paa, i leken, klarte aa sparke flaska si bort paa flaska til en annen gutt bröt Baard ut i ukontrollert latter. Ungene ble sjokkerte og snudde seg for aa se hva som skjedde. Det höye vikingbrölet var nok ikke hverdags for disse stakkarene. Da leken var slutt rulla vi videre paa sykkelen.

Det var naa blitt ganske seint og temperaturen var veldig behagelig. Ruten gikk gjennom vakkert tysk bondelandskap, og alle digga dette. Bondetampene som vagla rundt langs veikanten digga, eller hatet for den saks skyld, synet av oss gutta da vi kom syklende. De GLANTE i hvertfall noe heftig!!!!!

Campen vaar endte for kvelden opp i en skog. Denne viste seg aa väre full av ildfluer, NICE. Like etter vi hadde slengt oss inn i soveposa begynte regnet aa hölje ned. Lyn og torden fulgte.

Da vi vaaknet i morges var noen av oss vaate, mens andre var törre. Det er heftig kjipt aa vaakne i vaat sovepose, det skal väre sikkert. Men anyways, etter en god frokost fortsatte vi paa veien. Dagens(dagen i dag faktisk, 3. juli) maal er Nederland, og det er konge om vi kommer dit i dag, det er snakk om 11-12 mil, noe som skulle gaa greit.

For öyeblikket sitter vi paa en nettcafe i en eller annen by ikke altfor langt unna grensa, vi gidder ikke sjekke hva den heter, men en ting er sikkert, Kebaben er digg her det har vi erfart.

See ya later, og da er det enten snakk om Nederland, Belgia eller kanskje til og med Frankrike.....

Mvh Benji og de andre sykkelgutta.

Tanken maa til tider tömmes















Ok natur







En liten rakkerfant som greide aa rote seg inn i campen.











Campingliv...

5 kommentarer:

Andreas sa...

Feite Benji, det er helt eventyrisk å få følge med dere på turen via bloggen. Hold tempoet oppe, både på tastaturet og på pedalene.

Lidl-taco høres forresten heller mindre fristende ut når jeg vet hvordan de tyske kebabene smaker.. Men som du sier, og som i andre verdenskrig; Tyskerne ble eid.

God tur videre nedover kontinentet.

Helene sa...

woho! fett å lese bloggen deres:)nå regner jeg med at dere har relativt solbrente nakker og skøyteløperlår! men jeg er sikker på at alle de marokanske pikene digger det, så det er bare å sykle videre:P

Thorbjørn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Thorbjørn sa...

Dette stedet burde dere ha funnet da dere var i Danmark...

Kjetil Austad Endal sa...

Det er nesten dagens høydepunkt å lese fra bloggen deres. Dette er virkelig intressant lesing på internettet. Slår VG og Dagbladets internettutgaver langt ned i støvlene i både kreativitet, intensitet, aktualitet og seriøsitet!!!!!

hilsen kjetil

ilu benji