onsdag 23. juli 2008

Forste dag i Spania

Vi vaaknet opp ganske tidlig... I dag ville vi vaere effektive.... SPANIA VENTET!

Vi kjorte paa med baguett og det smakte digg.. Etter ikke lang tid var vi ute paa veien! stemning... Vi var fortsatt langs den naturskjonne ruten og den viste seg aa virkelig vaere NICE! Dessuten var det nesten bare nedover!! Vi syklet alle oppoverbakkene i gaarsdagen. Vi not det fullt ut, og bortsett fra at flaskeholderen til Lars var lite medgjorlig var livet kondeDIGG for oyeblikket! Temperaturen var sval og digg, noe den ikke pleier aa vaere i SPANIA. Da vi hadde syklet et stykke begynte veien aa gaa langs en stri elv, og det var skiltet at dette var et eksepsjonelt geografisk omraade, DETTA KUNNE VI SAA HEFTIG se med oya vaare. Naturen minnet om Grand CAnyon og praerien i SoerUSA..... Fresht.

Til slutt tok vi av paa en storre vei, og det hele gikk over til aa bli mer og mer Praerie/orken. Tempen steg og det var ikke lenge foer det var HEFTIG VARMT!!! HEFTIG HEFTIG HEFIG VARMT! VI SNAKKER 40 grader + MAN!

Dette gikk seff utover syklinga, og tempoet vaart ble et par hakk treigere... Vann helte vi innpaa som bare rakkern!

Da kl var ca. 16 var vi 7 mil paa vei ca. og det var saa varmt som det kunne bli. Halfdan sitt dekk begynte da aa revne opp. Dette var en folge av den tidligere sprukne felgen. Vi hadde ikke noe reservedekk der og da, saa vi kjorte paa med GAFFA-tape, vaart viktigste og mest uunnvaerlige verktoy, slik at slangen ikke skulle skjaeres opp paa felgkanten.

Vi fortsatte etter den lille pit-stopen, som var midt ute i vaerste DESSERTEN(orkenen).

Dekket holdt noen mil til, og vi kom til byen Taragoza..... Der tok vi en velfortjent baguett og hvil i en liten park. Gjennom elva rant en elv, heftig mokkete, men vi klarte ikke motstaa den. Vi tok altsaa et bad og det trengte vi i varmen. Denne gangen med klaerne paa ettersom at det var i sentrum av byen.

Vi fant en sykkeltreperator og fikk skiftet dekket..........Saa var det on the road again, naa var kl ca 8 og tempen begynte aa bli sval og digg.

Vi fant et campested ca. en til to mil utenfor byen, og tok her en digg spaghettimiddag som Baard hadde stelt i stand. Mens vi spiste diskuterte vi varmen og det faktum at det JOBBER SAA SYKT MANGE folk paa hver bensinstasjon i Spania. De skal gjore alt for en, fylle bensin og alt, noe som i seg selv jo er hyggelig, men det saa ut som dette TOK KNEKKEN paa alt som heter effektivitet. Koene var lange ved hver pumpe....jaja. saann er den saken.....

Vi la oss rundt ti tiden, og var klar for en litt hvilings.

1 kommentar:

Samir Tawfiq sa...

BRAVO, gutta! Jeg må si at jeg er veldig imponert over innsatsen deres. Har snakket med Arnljot , han hilser meget og sier STÅ PÅ!

Når dere leser dette så er dere et godt stykke inn i Paella-Landet med stø kurs mot mitt gamleland. Hvis alt går som planlagt så skal Rahman (en ung Norsk-marokaner i deres alder, født i Tanger med vokst opp i Oslo) ta imot dere i Marokko. han og familien skal kjøre bil fra Norge den 01.august og regner med å være fremme i Marokko rundt den 3. eller 4. august. han skal odne med Hotell og kost for dere den tiden dere er i Tanger. alt on me SEFF!!! :-)) for å bruke blogg språket til Benji.. Jeg koser meg gløgg ihjel når jeg leser bloggen og ler så godt. DET ER SÅ BRA!!!! :-)))

Ta godt vare på hverandre og hold humøret oppe. det er ikke lenge til Africa!!!

Jeg tar kontakt med dere i løpet av neste uke. for å koordinere møte med Rahman.

Hasta la vista!