søndag 15. juni 2008

Jammen meg! Da var jo bloggen åpnet!

I dag er det en uke og to dager til vi reiser ut på eventyr. Vi har tenkt oss å sykle fra Ås til Marokko i løpet av denne ferien. Reisen begynner 24. juni, avreise er fra "Eika" like ved Universitetet for Miljø og Biovitenskap i Ås, tidlig på ettermiddagen. Målet for dagen vil være å sykle til Oslo for å der kunne hoppe på Danskebåten.

Dagen etter fortsetter syklingen rett sørover i den østre delen av Danmark. I løpet av et par dager håper vi å være i Tyskland, hvor vi vil ta en krapp sving vestover mot Nederland. Turen går altså videre gjennom tulipanenes påstått fagre land ("vi får se om det stemmer når vi kommer dit!"). Belgia står så for tur, og det er elementært at vi i denne staten skal smake nasjonalretten La Pae, som består av kanin kokt i øl (De som tror at vi med dette ønsker å oppnå en såkalt ruset tilstand TAR SÅ SINNSYKT FEIL!!!!!!! 4real)

Anyways, etter Belgia er det snakk om å reise litt sørover, gjennom Frankrike, en diger rund KLÆDD!, i hjertet av Europa. Denne delen av ruten blir sannsynligvis meget tung. Og vi håper å komme til den så fort som mulig. I dette landet kommer vi til å oppleve så mye at det ikke engang er vits å prøve å ramse det opp.

Next er Spania, El pais de sol (WTLOL?). Sykling i ørkenlignende områder i 40 grader + venter. VI SNAKKER SKILLZ THAT KILLZ, om vi kommer gjennom dette landet, noe vi seff gjør. Ruten går mot Sør-Vest, og målet er en by ved navn Algeciras.

Fra denne havnebyen går det ferger over Gibraltar-stredet til Marokko. Vi slenger oss på en av disse og dermed er turen vår endelig. Fra Norge til Afrika på sykkel. Om alt går etter planen er vi i Marokko like etter begynnelsen på august, og kan ta et fly hjem den 5.


DETTE BLIR EKSTREMT, og alle turdeltakerne gleder seg heftig. Vi satser alle på at dette skal gå bra og at vi ikke skader oss for mye til å kunne fullføre (et bein eller en arm fra eller til spiller ingen rolle).

Nå!, da var bloggen offisielt i gang, og her kommer vi til å legge ut bilder og rapporter fra turen ettersom vi får stoppet på steder med internett-tilgang.

Live ya life brothers and sisters, det skal hvertfall vi på denne turen. FØLG MED!!!!!

Mvh Benjamin Sæverås på vegne av Sykkelgutta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! I take your comment- virginity! Jeg skal sitte trygt foran dataen i "utlandet" i Norge (nemlig Bergen) og følge med på turen deres! Gjerne send meg ett postkort^^ Lykke til da gutter:)-Hilsen Marthe!

Svanhild ß. Э. sa...

Feeett guttær! Støtter dere vilt! Kjør pent da;) det hadde morra mi sagt, sikkert deres og.
Gjerne send postkort, ja! hadde vært kongø, men skal ikke kreve for mye!
Løkke te!
Ta bilde om noen av dere tryner kraftig som på bilde a!=)

-Svanhild-

Ambessa sa...

God Tur!...husk hjelm :)